Captura de pantalla 2018-11-28 a les 12.
 

Obsessiva

Dependent

Evitativa

Límit 

Narcisista

1.
Psicoteràpia 
Adults 

Al llarg de la vida, poden aparèixer situacions que ens generin malestar. Quan aquest perdura en el temps i un té la sensació que no sap com sortir-se'n és el moment de consultar amb un psicoterapeuta per a reconduir el teu propi camí a través d'eines, estratègies i aprenentatges.

2.
Psicoteràpia
Infantil i Juvenil

A través d’un context adequat pels infants, treballem aquells aspectes que puguin interferir en el seu desenvolupament emocional, cognitiu i del comportament en les diferents etapes del cicle vital. Treballem de forma integrada i en contacte i coordinació amb la família i l’escola.

3.
Consulta jove

Si estàs dins l'etapa de la joventut, t’oferim un servei de consulta jove que t’ajudarà a posar en marxa les necessitats personals, els processos per afavorir el canvi i a créixer...

a un preu més econòmic!

4.
Teràpia online

Per a aquelles persones que no tenen la possibilitat de desplaçar-se, o per qui prefereix la comoditat de fer una sessió des de casa seva. La tecnologia evoluciona i el nostre equip també, per poder donar resposta a les necessitats actuals.

5.
Mindfulness

Notes que vas amb el pilot automàtic i no tens temps per parar ni un instant?Als tallers de Mindfulness trobaràs l’espai ideal per posar en pausa el món que et rodeja.  Aprendràs a ser més conscient de com funciones i a posar en pràctica tècniques de meditació mil·lenària aplicades a la vida quotidiana.

 

© 2020 Puigborrull Psicologia. Todos los derechos reservados.

  • Gris Icono de Instagram
  • Gris Facebook Icono
  • Gris LinkedIn Icon
  • Gris Icono Twitter

Barcelona