Captura de pantalla 2018-11-28 a les 12.
Veure el problema és
part de la solució
 

Obsessiva

Dependent

Evitativa

Límit 

Narcisista

1.
Psicoteràpia 
Adults 

Al llarg de la vida, poden aparèixer situacions que ens generin malestar. Quan aquest perdura en el temps i un té la sensació que no sap com sortir-se'n és el moment de consultar amb un psicoterapeuta per a reconduir el teu propi camí a través d'eines, estratègies i aprenentatges.

2.
Psicoteràpia
Infantil i Juvenil

A través d’un context adequat pels infants i joves, treballem aquells aspectes que puguin interferir en el seu desenvolupament emocional, cognitiu i del comportament en les diferents etapes del cicle vital. Treballem de forma integrada i en contacte i coordinació amb la família i l’escola.

3.
Consulta jove

Si estàs dins l'etapa de la joventut, t’oferim un servei de consulta jove que t’ajudarà a posar en marxa les necessitats personals, els processos per afavorir el canvi i a créixer...

a un preu més econòmic!

4.
Teràpia online

Per a aquelles persones que no tenen la possibilitat de desplaçar-se, o per qui prefereix la comoditat de fer una sessió des de casa seva. La tecnologia evoluciona i el nostre equip també, per poder donar resposta a les necessitats actuals.

5.
Mindfulness

Notes que vas amb el pilot automàtic i no tens temps per parar ni un instant?Als tallers de Mindfulness trobaràs l’espai ideal per posar en pausa el món que et rodeja.  Aprendràs a ser més conscient de com funciones i a posar en pràctica tècniques de meditació mil·lenària aplicades a la vida quotidiana.